Nyheder fra klubben

Juli måneds bane

3,6 km i Hornbæk plantage med mulighed for et dyp i Øresund efterfølgende.Print dit kort fra hjemmesiden eller hent et i Klubgården. God sommer🌞

Referat fra træningsudvalget.

2024-06-13  Træningsudvalget

Deltagere: Niels Bohse, Jonas Blomqvist, Lene Jensen

Vi har haft 10 træningsløb første halvdel af 2024.

Vi startede med 3 søndagsløb 25/2, 17/3, 7/4 med start fra 10-11 og 7 tirsdagsløb med start fra 16.30 -17.30, da det blev lyst nok til at løbe om eftermiddagen. Det har fungeret godt, dog tilgodeser det ikke børnefamilier at løbe sent om eftermiddagen på en hverdag.

Vi vil godt prøve at fremme familieløb/børneløb ved at lave nogle arrangementer nogle søndage, gerne 3 i efteråret. Vi -Niels Bohse og Lene- har foreløbig lagt os fast på d.22/9 og 20/10.

Der ønskes  som banelægger mere flexibilitet i banelængderne, da meget få løber den lange bane på ca 6 km. Talte om at den korte bane på 3-4 km kan forlænges på flere måder ved at  1-2 extrastræk på et delstræk eller en extra sløjfe. Kort og lang bane kan evt. laves på samme kort, så man kan forlænge eller forkorte. Evt kun en svær bane. Skovene er forskellige at løbe i derfor også mere flexibilitet.

Første træningsløb efter sommerferien bliver tirsdag d. 13/8 med sprintløb i Hornbæk med Rolf som banelægger. Det næste bliver 10/9 med en bysprint i Helsingør. Mon ikke at Tisvilde laver sensommercup tirsdagene imellem?

Referant Lene Jensen

Den skønne forårsskov Egebæksvang er marts måneds tilbud om fri orienteringStræning. Der er start fra Flynderupgård. Hent dit kort i klubgården eller download her fra siden.

Referat fra træningsudvalget

Vi holdt møde i træningsudvalget i tirsdags 17/1 2024 og planlagde træningsløb 3 søndage de kommende måneder med start fra klubgården og med starttid kl 10 – 11. Vi har udvidet starttiden til 1 time. Den lette bane er også klapvognsvenlig.
 d.25/2 banelægger Jonas

 d.17/3 banelægger Niels B

 d.7/4 banelægger Lene 

Derefter starter vi tirsdagsløb fra d.16/4 og fremefter fra kl 16.30 – 17.30.

Første gang er i Egebæksvang og banelægger er Rolf.

Træningsudvalg: Niels Bohse, Jonas Blomqvist og Lene Jensen

Nytårskur

Nytårskur

Lørdag d.13.1.2024. Kl.13.00

Der vil være o-træing + løbetræning
Efter løbet vil der blive serveret en
let anretning + bobler.
Tilmelding senest 6 – jan, er opsat i Klubgården

juleløb 10-12-2023

Juleløb fra Hsoks klubgård den. 10 – 12 med efterfølgende gløgg og æbleskiver.
der er start mellem kl. 10 og 10.30 startpunkt er i skoven.

november måneds bane

er 3,4 km i Teglstrup Hegn syd med start fra Gurrevej. Der er smukke farver på træerne nu. Vandfaste kort hentes i blubgården eller du kan downloade det her fra hjemmesiden.

Referat fra Træningsudvalget

Træningsudvalget d. 9/10 2023

Tilstede: Jonas Blomqvist, Niels Bohse, Lene Jensen

 1. Evaluering af efterårets træningsløb:

Siden sidste møde d 14/6 har HSOK afholdt 5 træningsløb, 2 skovløb og 2 bysprint og 1 by/skovløb. Specielt bysprintløbene var populære med over 20 deltagere. Ellers var deltagerantallet fra 11-26.

Det har været godt med klubgården som udgangspunkt.

Reklamering er sket via egne facebookgrupper og HSOK`s facebook side og HSOK`s

træningskalender på hjemmesiden.

2. Løb efterår/vinter:

Vi overgår til træningsløb om søndagen med start kl 10-10.30, da det er for mørkt om eftermiddagen. Første gang er 5/11 i Risby vang. Vi vil bl.a benytte OTØ (O-Teknik Østkredsen) tilbuddene i nærområdet og lidt længere væk, samt de åbne løb som er arrangeret i N Sjælland.

Google O-Teknik eller se O-Teknik på HSOK`s hjemmeside under nyttige links.

Vi vil også opfordre til, at man prøver HSOK`s mountainbike løb i Danstrup/Krogenberg hegn d. 21/10 og i Gribskov/Harager Hegn d.22/10.

Til OTØ løbene er posterne sat ud, og man kan selv printe banen ud og løbe den på et vilkårligt tidspunkt. Men for at styrke det sociale samvær foreslår vi, at vi starter søndage kl 10-10.30 på startstedet for OTØ løbet. På de lette og mellemsvære baner skal vi selv sætte poster ud. Derfor skal de, som vil løbe let/mellemsvær bane, sms eller ringe til Jonas Blomkvist senest 2 dage før løbet. Man kan selv printe banen ud via OTØ`s hjemmeside og HSOK gør det også gerne. Tilmeldingen til let og mellemsvær bane går via Jonas Blomqvist. (Tlf 60870086, jb@eg-gym.dk ) samt hvis man vil have udprintet banen og den er klar på startstedet.

Betalingen for at løbe på OTØ banerne er 25 kr pr deltager og deltagerne sørger selv for at betale via mobilpay.

Sidste løb i december er søndag 10/12 med efterfølgende gløg/saft og æbleskiver. Sted følger.

 • Samkørsel til løb: Kontakt andre løbere som har bil. Du er velkommen til at kontakte Lene 22971776 eller Rolf 24293374

Referant Lene

åbent løb

på tirsdag er der orienteringsløb i Teglstrup med udgangspunkt fra klubgården. Vi bruger banerne fra formiddagens mesterskab for PI, derfor er det med sport ident. Du får mellemtider på print. Du kan vælge mellem svær bane på 3, 5 og 7 km, mellemsvær 4,5km og let på 3,5km. Vi ses ik’?

divisionsmatch i Rude skov

flot vejr og gode men svære baner. 29 Hsokker var desværre ikke helt nok til at sikre klubbens placering i 4. Div. Vi blev nummer 3 foran Fsk men slået af Køge og Ok73 som vi skal kæmpe med om nedrykning den 1.10 i Slagslunde skov. Her får vi brug for alle så skriv dig på listen i klubgården allerede nu.

nye flotte medaljer til dm stafet på fyn i dag d. 9-9-2023

En flok frisk Hsok’ere drog til Brahe Trolleborg for at løbe DM stafet og hold da op hvor der blevet snuppet medaljer.
Det var stigende hedt men spændende baner i mestendels bøgeskov med indlagte pletter af brombær og brændenælder 🌞🏅🥈🥉
Jørgen og Marie tog guld
Inge og Kirsten tog bronze
Lene, Mette og Birgitte tog guld
Flemming, Laus og Rolf tog guld.
I morgen gælder det individuelle mesterskaber i Vejle/Rosenvold

Divisionsmatch

Den 17-september skal vi løbe Divisionsmats i Rude skov, det gælder om at få så mange pouint som mulig, da vi allerede den 1-Oktober skal løbe om Op eller Nedrykning.
vi skulle gerne blive i 4 Division

Husk tilmelding i klubgården eller på O-Servis

Se invitationen her
17-september 2023

Og
1 Oktober 2023

Ophelialøb d.15/8 i stedet fOr o-træningsløb

Orienteringstræningsløb den 15/8 er aflyst pga Ophelialøbet. Kom med til det, hvis du kan :o)

Vi starter først med O- træningen til Sensommercup d 22/8 i Aggebo-Græsted Hegn og i Tisvilde Hegn de følgende to tirsdage. Kig på Tisvilde Hegn OK`s hjemmeside. https://www.tisvildehegnok.dk/

Skotlands 6 dages orienteringsløb

Så er Rolf og Lene  hjemme igen efter løbeferien i Skotland. Hvor Rolf blev samlet vinder af Skotsk 6 dages efter 4 etapesejre. Lene blev nr 5. Det var meget spændende terræner med kompliceret kurveorientering.

Stor tillykke med sejren.

Træningsløb efter sommerferien

Vi vender tilbage til tirsdagen som træningsdag, og vi starter tirsdag d 15/8 med start fra kl 16.30-17.30. Sted følger…

De næste 3 tirsdage ( 22 og 29/8 og 5/9) løber vi sensommercup, som vi regner med at Tisvilde Hegn OK arrangerer.

Og derefter løber vi træningsløb i HSOK regi indtil d 10/10.

Der er Politiløb d 3/10 i Teglstrup Hegn, som HSOK også skal arrangere.

Læs referat fra møde i træningudvalget d 14/6 2023

Lene

nyt fra o-afdelingens træningsudvalg

O-afdelingens træningsudvalg

Træningsudvalget 14/6 2023.

Tilstede: Niels Bohse, Jonas Blomkvist, Lene Jensen.

Vi vender tilbage til tirsdagen som træningsdag. Dette skyldes, at flere i klubben ikke kan løbe både om torsdagen og til de grå sokker om fredagen. Kun få af klubbens medlemmer har deltaget i Tisvildes træningsløb i foråret. Det er tidskrævende og miljøbelastende at køre så langt.

Vi ønsker at træningsløbene skal udgå mere fra klubgården, dels for at fremme klublivet, dels for at klubgården opleves som en base. Vi håber, at de nye løbere/familier fra introløbene i foråret kommer igen (de kontaktes) og at nye løbere dukker op. PR igen!

Mulighed for samkørsel fra klubgården, hvis træningen ligger i en skov længere væk. Planlægge at lægge startsted hvor der er mulighed for at tage offentlig transport. F.eks nær togstationerne langs Gillelejebanen, hvor man kan tage cykel med gratis.

Formål med træningsløb er at mødes med andre klubmedlemmer, og socialt samvær. Træningsløb skal være for både garvede o-løbere og for nybegyndere.

Variere løbene, skovløb/bysprint og evt. mountainbikeorientering, hvor man ikke nødvendigvis skal have en mountainbike. Vi overvejer også at forsøge ”by-træning”, når det bliver mørkt om aftenen.

Første træningsløb starter 15/8 måske med sprintløb i Hornbæk by og sidste løb er 10/10 i uge 41.

Referant: Lene

referat

Referatet af bestyrelsesmødet er lagt ind. Kig og hold dig orienteret.

Alle i bestyrelsen har været på kursus og kan lægge nyheder ind her på siden. Tøv ikke med at kontakt en af os hvis du vil have et indlæg ind. Ingen nyheder er for små. Det kan være du vil sælge eller efterlyse udstyr, eller fortælle om en tur, gøre reklame for en aktivitet, nyt om klubgården mm.

Aktuelt efterlyser jeg en obluse med lynlås i str. XL unisex, så hvis nogen ligger inde med en brugt men pæn har jeg en aftager.Hilsen Birgitte

de grå sokkers 1 maj tur

De grå sokkers vandretur blev i år d. 5.5.2023 da det faldt på en fredag.
Turen gik til det skønne område Rusland ved Tegners Muserum, desværre i blæst og kulde, her er lige lidt stemningsbilleder.

Her var der lidt snak om svinet.

Stor tak til Søren for en dejlig tur.

Hjælpere søges til Kronborgstafetten

HSOK har forpligtiget sig til at være med til at arrangere Kronborgstafetten torsdag den 8/6 sammen med HIF og DGI.
Kommunen er ikke længere garant og arbejdsbyrden er steget.

Til sammen skal HIF og HSOK stille med ca. 40 frivillige. Nogle af arbejdsopgaverne er lette – pakning af poser, uddeling af poser, vejviser på ruten eller servicering i mål. Andre opgaver er mere fysisk tunge – opstilling af borde bænke i hal 14, opstilling af mål og tilsvarende oprydning. Pakning af poser sker den 1/6. De øvrige opgaver er fordelt på forskellige tidspunkter af dagen den 8/6 og 9/6.
Der er hængt lister op i Klubgården. Vær søde at skrive jer på, så jeg kan sove roligt om natten.

Lønnen for dit arbejde bliver: En sandwich eller to på dagen + vand, måske også en øl.
Alle hjælpere fra HSOK og HIF holder desuden en hyggeaften med spisning og fri bar dagen efter (fredag den 9/6) for vi kan ikke påregne at kunne sidde ned og spise sammen med alle de andre på selve dagen.

Lidt oplysninger: Vi satser på at nå loftet på 1200 deltagere, hvilket vil medføre at vi kan nøjes med kronborgruten og spare broer, hegn og etablering af nordhavnsruten. Ser det ud til at vi sprænger loftet udvides med nordhavnsruten og lejer broer og metervis af hegn. Det vil kræve flere hjælpere.


Vh. Rolf 24293374

Marts Måneds bane

ligger klar og er denne gang Teglstrup Hegn. Når måneden er gået vil der være en lodtrækningspræmie blandt jer som lægger banen på o-track. Kortet hænger som sædvanligt i klubgården men kan også downloades her: www.hsok.dk/maanedensbane/

God tur i skoven

Introduktion til orienteringsløb

Torsdag den 13. april i Nyrup Hegn kl. 16.30-17.30
Mødested: Nyruphus. Kongevejen 270. GPS 56.0154417, 12.5493773

Prøv en familievenlig sport. Banelængder mellem 2,5 km og 6 km i forskellige sværhedsgrader.
På dagen vil der være instruktører, der kan hjælpe dig.
Det er gratis og du behøver ikke tilmelde dig på forhånd.

Løbet er det første af fem træningsløb i forskellige skove nær Helsingør.

Flere oplysninger: 24293374

25-1-2023 nytårskur

Presis kl. 18,30 bød
Peter Balslev velkommen, og sagde et par ord om aftenens program.
Herefter var der tappas med bobler til.

PhysioLab.
Ved Tobias Jørgensen
Tog herefter fat i en interesant snak om Løbeskader
Hvorfor kommer de?
Hvilke skader ser vi?
Hvad skal man gøre når skaden er sket?
Hvordan forebygger vi løbeskader?
Hvornår og hvorfor skal man få det diagnosticeret hos en fysioterapeut?
Træningsdosering
Spørgsmål og dialog undervejs.

Kl. 20.15
Pause hvor Ulla havde sørget for dejlige kaffe, te og kager.

Kl. 20.30
Gennemgik Jacob Wrisberg fra HSOKs bestyrelse det sidste nye omkring
Naturnationalpark – Hellebæk skov og Teglstrup Hegn, de foreløbige planer.  er en del af en projektgruppe som kan varetage lokale interesser til arbejdet med naturnationalparken. Jacob fortalte os om de foreløbige planer og om hvordan det vil påvirke mulighederne for fortsat at bruge skoven til løb og orienteringsløb.
Der er planer om at området henlægges som urørt skov med natur og biodiversitet som hovedhensyn. Der skal være trådhegn om Hellebæk Kohave, hvor kvæg fortsat vil afgræsse, og nyt højt vildthegn med kronvildt på resten af området.

Kl. 21.00
Takkede Peter Balstrup af, og ønskede alle et godt nytår, på vegne af HSOK’s bestyrelse,

12-1 2023 Møde i o-afdelingen

Til stede: Laus, Jakob, Lene og Rolf
Referent:  Rolf

Dagsorden:

 1. Træningsløb i foråret. Samarbejde med Tisvilde
 2. Påskecup
 3. 3 Skåninger och en dansk
 4. Korttegning
 5. Rekrutering af nye medlemmer
 6. Månedens bane
 7. Klubture

Ad. 1. Træningsløb om søndagen viste sig i efteråret ikke at være en god idé. Vi prøver med fem torsdage startende i uge 15 (lige efter påske). THOK har ikke svaret om de fortsætter med deres træningsløb om tirsdagen og lader dem være åbne for medlemmer af HSOK, men det går vi ud fra.

Ad.2. Vi arrangerer ikke Påskecup i år.

Ad. 3. Rolf er stævneleder og Laus banelægger. Laus spørger om John M. vil være banekontrollant. Ikke noget problem at Laus ikke er der på dagen på grund af DM i MTBO. Transporten bliver med lokalbanen. Stævneplads på engen tæt ved Hammermøllen. Rolf undersøger om det er Skov og Naturstyrelsens eng.

Ad.4. Klosterris er færdigtegnet. Jakob fortsætter i Risby Vang. Rolf er i gang med Krogenberg Hegn.

Ad. 5. Dicte og Maja er blevet spurgt om de vil være med til et rekrutteringsarrangement torsdag den 13. april. De er ikke vendt tilbage. Nye løbere kunne være med til træningsløbene den 13. den 20. og den 27. april. Den 27. april kunne der være klubaften med spisning og lidt undervisning bagefter. Derefter er der tilbud om divisionsmatch den 30.april og yderligere to træningsløb.

Ad.6. Flemming har overtaget Bjarnes job og det kører fint og er godt besøgt også af andre løbere fra andre klubber.

Ad.7. Rolf og Lene har taget initiativ til en klubtur til Hallandspremieren. Jonas og Jørgen vil med.

28-1-2023 afholder hsok mtbo-løb

i Danstrup – Krogenberg Hegn. Mødested: Ponytravbanen – indkørsel fra Helsingørvej i Kvistgård.

(55.9962373, 12.4880128)

Alle i klubben er velkommen og især de som har en kortplade, opfordres til at deltage. 

Der er mulighed for lån af kortplade og det er gratis for alle klubbens medlemmer at deltage. 

Laus har lagt flg. baner: 6, 12 eller 18 km.

Tilmelding på O-service, til Mette Seir Hansen – LaMet@stofanet.dk eller på dagen. Start mellem kl. 11 – 12. 

Divisionsmatch

HSOK løb divisionsmatch i Aggebo Græsted Hegn søndag den 1/5. HSOK vandt to ud af de tre matcher. Vi vandt over OK73 og FSK, men tabte knebent til Herlufsholm. Der er returmatch den 18. september.

De grå sokkers 1 maj vandretur

Gråsokkevandretur.

Fredag d.29 -4 gennemførtes gråsokkernes årlige 1.maj tur i Gribskov under Søren Anders rutinerede lederskab. Solskin foroven, små grønne blade på træerne og flere steder anemoner forneden, samt et veloplagt hold på ca. 19 deltagere, som hen ad vejen blev suppleret med yderligere 3.

.

Vi fik gennemgået Gribskov stenes spændende historier – mindesten fra 2. verdenskrig, en med med morsesignaler til fly, en var gravet frem og lignede Danmarks svar på Mont Blanc
og en, der var spiralformet. Så indtagelse af frokost og kage ved Gribsø. Dernæst blev vi omskolet til ornitologer og blev fiskeørnspecialister -både i naturen og med eget medbragt mobilkamera.

Af andre dyreoplevelser kan nævnes vilde heste, som var meget tamme, og en stor flok Sitkahjorte som optrådte flere gange. Ja, han er dygtig ham Søren Anders – også til at finde vej – vi bommede kun 50 meter. Seancen sluttede med  en kæmpe sexoplevelse, hvor en 200 år gammel bøg var væltet af stormen og havde formeret sig til en sammenhængende seksstammer bøgelund.

Så sluttede turen som Søren havde vurderet til ca. 6 km, og vi andre konstaterede var 11 km.

STOR TAK til banelægger Søren for en fantastisk oplevelse. Du og din konsulent Lise er genvalgt.

Banelækker John

Referat fra O-afdelingens klubmøde 26-4-2022

Kort referat fra klubmøde tirsdag d. 26.4.2022

25 af klubbens medlemmer deltog

Følgende punkter blev diskuteret:

 1. Aktivitetsniveauet fremover
 2. Klubtur til DM på Bornholm
 3. 1. og 2. divisionsmatch d. 4.9.
 4. Klubmesterskaber
 5. Månedens bane
 6. Rekruttering af ungdomsmedlemmer
 7. Påskeløb fremover

Ad. 1.

Vi ønsker også fremover, at der er ugentlige træningsløb. Dog skal der tages hensyn til konkurrencer i løbet af ugen – f.eks. Ballerups sommer cup – når dette løb arrangeres, er der ikke træningsløb.

Frank Johansen mente, at man skulle sætte medlemmer på listen – uden at spørge dem – så kunne de forskellige bytte indbyrdes. Der var også en ide´om, at man kunne lave træningsløb 2 og 2.

Ad. 2.

Der var udbredt tilslutning til klubtur til DM på Bornholm – d. 10 – 11.9.

Rolf sender en forespørgsel rundt til medlemmerne. Der skal måske lejes et sommerhus.

Ad. 3.

Vi skal arrangere 1. og 2. divisionsmatch i Teglstrup Hegn. Skovtilladelsen er ok. Jakob er på ferie i ugen før, og kan ikke påtage sig at printe kort. Vi får trykt kortene i Horsens. Der bliver lavet prøvetryk, kortene bliver trykt hurtigt (i løbet af få dage), og det er prima kvalitet.

Frank Johansen vil gerne være banelægger og Lene Jensen og Mette Seir Hansen deles om stævnelederposten.

Bjarne arrangerer en landskamp samtidig, og vil gerne gøre brug af stævnet. Det drejer sig om ca. 30 deltagere.

Ad. 4.

Frank foreslog at genbruge posterne og baner fra divisionsmatchen d. 5.9., og arrangerer klubmesterskaber mandag d. 5.9. Vedtaget.

Ad. 5.

Månedens bane fortsætter uændret.

Ad. 6.

Skal vi lave en kampagne? Forældre SKAL involveres. Konklusionen var, at der ikke var overskud til nye tiltag i dette år.

Ad. 7.

Den tænker vi lige over.

Den 26.4.2022

Mette Seir Hansen

Påspecup 2022

Hsok har igen haft et vellykket PÅSKECUP
uddrag nedenunder er fra Bjarne Jensens Facebook

Så er vi klar til at modtage deltagerne til 2 etape af HSOK’s påskecup i orienteringsløb.
Det har været en hektisk 2 halvdel af påsken.
Lørdag ud med 33 poster i Nyrup Hegn, søndag morgen ud med de elektroniske enheder på samme poster, imens 1 etape pågik var det ud med 42 poster i Teglstrup Hegn sammen med min makker Dicte, og så her til morgen ud med elektronik på samme poster sammen med Dicte og Lene.
Men nu kan de bare komme an.. det hele er top klart!
Nu mangler så kun at pakke det hele ned og samle poster i Teglstrup ind igen i eftermiddag i orienteringsløb.

Mobil telefon

Set i lyset af de seneste dages kedelige begivenheder i HSOK har jeg valgt at vi skal have en telefon liggende i Klubgården som vi kan have med i skoven på vores motionsture. Fremover har i alle mulighed for at medtage telefonen, den er beliggende i det første skab i gangen ved herre omklædningen. Den er lille og let så den er nem at have med i en lomme, tager den skade så er det ok , nu har jeg haft den liggende i 7 år uden den har været brugt. Der er et taletidskort i med 10 min. taletid. Jeg håber I lægger den tilbage efter hver brug. Hvis den trænger til opladning, så er der en oplader i den tilhørende kasse.

Niels Frederiksen 

Vintercup 2021/22 resultat

5. og sidste afd. af Vintercup 2021/2022 er afviklet 5/2.

HSOK deltog med 11 løbere, nogle kun i en enkelt afd.

Lene Jensen vandt samlet D50 (4 af de 5 løb tæller), og Mette Hansen og Birgitte Krüger blev 3 og 4 i D60.

Rolf Lund deltog kun i 3 løb i H60, som han vandt suverænt, Laus Seir blev samlet nr. 5.

I H70 havde Flemming Wendelboe 3 fine løb, mens Jørgen Jensen samlet kom på en delt 2. plads efter verdensmesteren Keld Johnsen.

Se samlet resultatliste her:

FLOTTE PLACERINGER TIL HSOK TIL “JÆTTEMILEN” 2021

”Jættemilen” fandt i år sted i Tisvilde Hegn og her var der heldigvis væsentlige flere deltagere end til natløbet.

Resultatmæssigt var der i år to førstepladser til HSOK, og ikke overraskende var den ene Rolf Lund der igen, igen vandt sin klasse i fin stil med et forspring på 5,30 min ned til Leif Larsen fra Tisvilde Hegn, men selv om Jørgen Jensen havde deltaget i natløbet, der fandt sted omkring 12 timer før starten på ”Jættemilen” opnåede Jørgen også en flot 1. plads, men dog kun med en margen på 17 sekunder til en svensk løber, fantastisk løbet, Jørgen.

Så er den egentlige o-sæson  forbi for i ar, men det betyder ikke, at orienteringsløbene er slut for i år, nej, HSOK har allerede annonceret vinterens træningsløb, hvorom i kan læse på HSOK`s hjemmeside.

Jørgen Jensen fra HSOK vinder DM nat i Bistrup skovene

DM Nat fandt sted i går aftes (13.11.) i Bidstrupskovene, der er beliggende et godt stykke syd for Roskilde.

Der var kun få deltagere med fra HSOK, hvor en væsentlig årsag hertil nok var det faktum, at den årlige ”Jættemil” fandt sted i dag (14.11.) for øvrigt for 56. gang!! , men helt uforståeligt, at 2 så vigtige løb skal afvikles ”næsten” samtidig.

Resultatmæssigt var det kun Jørgen Jensen, der klarede sig fint med en sølvmedalje til følge, hvor Jørgen kun var 3.34 min. efter vinderen, Jack Skrydstrup fra Kolding OK, men også fine placeringer til hhv. Søren Nielsen og Dicte Højbjerg, der blev nr. 6 og 7 i deres klasser.

5 HSOK’ere til DM på mellem distance 28. aug. 2021 i Grejsdalens Bakker

5 HSOK’ere til DM på mellem distance, kastede 2 medaljer af sig.🥇🥈
Rolf Lund tog med sikker afstand guldet i H65 og dermed det danske mesterskab i klassen og Lene Jensen tog sølvmedaljen i D65, 59 sekunder fra mesterskabet.
I den hårdt besatte D18 klasse, med en del junior landsholdsløbere, figtede Dicte Højbjerg Andersen sig ind på en flot 5 plads.
Løbet blev afviklet i et af de mest kuperede terræner i Danmark, Grejsdalen.
HSOK ønsker stort tillykke med de flotte resultater.

Første HSOK'r på podiet i Ungarn til WMOC

Flere HSOK’er på skamlen ved WMOC i Ungarn

Sidste nyt:
Der var flere medaljer til HSOK til WMOC i år og vi var flere gange meget tæt på flere podiepladser.

Jørgen Jensen vandt en meget flot bronzemedalje ved verdensmesterskaberne i sprintorientering, der foregår i Ungarn.

Lene Jensen vandt også en flot sølvmedalje på mellemdistance finalen og oven i hatten vandt Lene en flot  sølvmedalje mere, denne gang på langdistancen.

Første HSOK'r på podiet i Ungarn til WMOC
Første HSOK'r på podiet i Ungarn til WMOC
Første HSOK'r på podiet i Ungarn til WMOC
Første HSOK'r på podiet i Ungarn til WMOC

Årets Ophelia kvindeløb var en succes og alle fik en hyggelig aften

Årets version af Ophelia-løbet for kvinder, arrangeret af Helsingør Ski- og Orienteringsklub (HSOK) fandt sted på de smukke skovstier i Teglstrup Hegn tirsdag aften. Som sædvanlig blev der både plads til det sociale og det sportslige på en dejlig sensommeraften. René Christensen (fra Vild med Dans) stod for opvarmningen, og efter løbet var der fælles hygge og præmielodtrækning.

I aldersgruppen ind til 19 år vandt Dicte Højbjerg Andersen ganske suverænt i tiden 21 minutter rent for de fem kilometer. Kathrine Jericau Nissen (k 20 -29 år) vandt i tiden 00:27:58, begge fra den arrangerende klub, HSOK. Jeanette Thorning fra Trinord tog sig af k 30 30-39 i tiden 00:26:52, Maj-Britt Heramb, Trinord, løb til sejr i k 40-49 i tiden 00:25:00. Sussie Bogut, Trinord vandt k 50-59 i 00:21:49, Lene Jensen, HSOK tog sig af k 60-69 i 00:25:32, mens Anette Lauritzen løb i imponerende 00:29:29 i k 70-79.

Adresse

Gl. Hellebækvej 63A

3000

Helsingør

Kontakt

Ole Kyhl

Mail: formand.hsok@gmail.com

Tlf: 40 20 97 00