HSOK har forpligtiget sig til at være med til at arrangere Kronborgstafetten torsdag den 8/6 sammen med HIF og DGI.
Kommunen er ikke længere garant og arbejdsbyrden er steget.

Til sammen skal HIF og HSOK stille med ca. 40 frivillige. Nogle af arbejdsopgaverne er lette – pakning af poser, uddeling af poser, vejviser på ruten eller servicering i mål. Andre opgaver er mere fysisk tunge – opstilling af borde bænke i hal 14, opstilling af mål og tilsvarende oprydning. Pakning af poser sker den 1/6. De øvrige opgaver er fordelt på forskellige tidspunkter af dagen den 8/6 og 9/6.
Der er hængt lister op i Klubgården. Vær søde at skrive jer på, så jeg kan sove roligt om natten.

Lønnen for dit arbejde bliver: En sandwich eller to på dagen + vand, måske også en øl.
Alle hjælpere fra HSOK og HIF holder desuden en hyggeaften med spisning og fri bar dagen efter (fredag den 9/6) for vi kan ikke påregne at kunne sidde ned og spise sammen med alle de andre på selve dagen.

Lidt oplysninger: Vi satser på at nå loftet på 1200 deltagere, hvilket vil medføre at vi kan nøjes med kronborgruten og spare broer, hegn og etablering af nordhavnsruten. Ser det ud til at vi sprænger loftet udvides med nordhavnsruten og lejer broer og metervis af hegn. Det vil kræve flere hjælpere.


Vh. Rolf 24293374