OM HSOK ungdom

Jeg hedder Rolf Lund og har rigtig mange års erfaring som orienteringsløber. Jeg har vundet mange danmarksmesterskaber og har også prøvet at vinde europamesterskabet og tre gange verdensmesterskabet for veteraner. Det er nogle mine erfaringer som konkurrenceløber, som jeg vil give videre til HSOK’s ungdomsløbere.

Ungdomstræningen i HSOK foregår i tre perioder.

Fra slutningen af oktober til marts. Træning fra Klubgården, Gl Hellebækvej 63a, stort set hver tirsdag.

Vi laver små tekniske øvelser i skoven. På grund af mørket bruger vi pandelamper, som lånes af klubben. Mødetid kl. 17, omklældt. Afhentning efter aftale.

Fra marts til sommerferien. Vi deltager i klubbens tirsdagstræningsløb i nærskovene omkring Helsingør. Ungdomsløberne hentes efter aftale.

Fra august til oktober. Vi deltager i klubbens tirsdagstræningsløb i nærskovene omkring Helsingør. Ungdomsløberne hentes efter aftale.

Når der er relevante konkurrencer opfordres ungdomsløberne til at deltage, f.eks. til divisionsmatcher.

Man kan starte på en hvilken som helst tirsdag. Er det første gang, vil det være en god idé at ringe/maile til mig et par dage i forvejen, så jeg kan tage godt i mod og tilrettelægge træningen. Målgruppen er børn i alderen 10-15 år. Er man utryg/ meget ung anbefaler jeg at en voksen (f.eks. forældre) ledsager barnet under hele træningen. Er man ældre – f.eks. 25 år, men er begynder, er man velkommen til at være med, men der bliver ikke tilrettelagt specialtræning for voksne.

Kompasser udlånes.

Tøj og sko: Snak med os inden i køber. I starten vil almindelige løbesko og tights dække behovet. Når løberne begynder at løbe mellemsvære baner, kan det være en fordel med rigtige orienteringssko, der kan tåle vand og mudder.

Kontakt mig på 24293374 eller rolflund@stofanet.dk