Gråsokkevandretur.

Fredag d.29 -4 gennemførtes gråsokkernes årlige 1.maj tur i Gribskov under Søren Anders rutinerede lederskab. Solskin foroven, små grønne blade på træerne og flere steder anemoner forneden, samt et veloplagt hold på ca. 19 deltagere, som hen ad vejen blev suppleret med yderligere 3.

.

Vi fik gennemgået Gribskov stenes spændende historier – mindesten fra 2. verdenskrig, en med med morsesignaler til fly, en var gravet frem og lignede Danmarks svar på Mont Blanc
og en, der var spiralformet. Så indtagelse af frokost og kage ved Gribsø. Dernæst blev vi omskolet til ornitologer og blev fiskeørnspecialister -både i naturen og med eget medbragt mobilkamera.

Af andre dyreoplevelser kan nævnes vilde heste, som var meget tamme, og en stor flok Sitkahjorte som optrådte flere gange. Ja, han er dygtig ham Søren Anders – også til at finde vej – vi bommede kun 50 meter. Seancen sluttede med  en kæmpe sexoplevelse, hvor en 200 år gammel bøg var væltet af stormen og havde formeret sig til en sammenhængende seksstammer bøgelund.

Så sluttede turen som Søren havde vurderet til ca. 6 km, og vi andre konstaterede var 11 km.

STOR TAK til banelægger Søren for en fantastisk oplevelse. Du og din konsulent Lise er genvalgt.

Banelækker John